Naiomy

Sommige juwelenhuizen bestaan al vele decennia en weten zich continu te vernieuwen. Maar er melden zich ook nieuwkomers met een verfrissend nieuw aanbod. Zo waren wij bij Juweliershuys Van Veen Simons positief verrast door Naiomy, een jong Belgisch merk.

Toen wij uit het Naiomy-assortiment onze eigen collectie mochten samenstellen, hebben we die kans met twee handen aangepakt. De Naiomy-sieraden zijn modern en elegant. De ontwerpers van Naiomy gaan uit van een aantal klassiekers onder de gouden juwelen. Daaraan geven ze een nieuwe interpretatie in zilver, speels aangevuld met zirkonium, 18-karaat verguld geelgoud en leer.

De achterliggende gedachte is dat elke vrouw zich een tijdloos, prachtig juweel moet kunnen permitteren. Wij delen die gedachte helemaal en laten u graag onze verfrissende Naiomy-collectie ringen, halskettingen, oorringen en armbanden zien.

Meer weten over Naiomy, kom dan langs bij Juweliershuys Van Veen Simons in het hart van Waddinxveen of, bekijk de website (opent in nieuw venster).