Horloges

Bent u op zoek naar een horloge dat niet alleen stipt de tijd aangeeft, maar ook iets zegt over uw persoonlijkheid en stijl? Dan bent u bij Juweliershuys Van Veen Simons aan het juiste adres! In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie horloges van verschillende merken, waaronder Tissot, Seiko, Citizen en Maurice Lacroix.

Tissot staat bekend om zijn nauwkeurige Zwitserse uurwerken en zijn tijdloze, elegante ontwerpen. Seiko is een Japans merk dat bekend staat om zijn technologisch geavanceerde horloges met innovatieve functies en Citizen biedt hoogwaardige horloges met duurzame materialen en een verfijnde uitstraling. Maurice Lacroix combineert traditionele horlogetechniek met moderne ontwerpen en staat bekend om zijn exclusieve uurwerken.

Naast deze bekende merken, bieden wij ook horloges van minder bekende, maar even stijlvolle merken. En als u op zoek bent naar een nieuwe en stijlvolle horlogeband, dan kunt u onze collectie van Morellato bekijken.

Wij nemen graag de tijd om uw wensen door te nemen en u te adviseren over welk horloge het beste bij u past. U kunt vrijblijvend langskomen in onze winkel en de mogelijkheden op u in laten werken. Bij Juweliershuys Van Veen Simons streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen en doen we er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

onze webshop is op dit moment nog niet online maar volgt zo snel mogelijk.

Bent u op zoek naar een horloge van een ander merk dan in onze etalages te vinden is? Geen probleem! Bij Juweliershuys Van Veen Simons helpen we u graag bij het vinden van het horloge dat bij u past.

Heeft u vragen over het onderhoud van uw mechanisch horloge? bekijk ze hier.