Over ons

Wij zijn Jalisa van Veen en Dennis Simons, eigenaren van Juweliershuys Van Veen Simons in het hartje van Waddinxveen nabij Gouda aan de zuidwest-kant van het groene hart van Nederland. Als enthousiast echtpaar werken we allebei al jaren in het juweliersvak en houden we van mooie sieraden, stijlvolle horloges en sierlijke edelstenen en diamanten. Maar bovenal houden we van mensen en maken we hen graag blij!

In maart 2021 openden we onze gloednieuwe juwelierszaak in het hart van Waddinxveen. Daarmee kwam onze grote droom uit: een eigen bedrijf. We vinden het geweldig om met passie en vol overgave de inwoners van Waddinxveen en omstreken van dienst te mogen zijn. De winkel is van ons, maar net zo goed van u, onze klanten. We willen er voor u zijn en met trots tonen we u graag onze uitgebreide en unieke collectie sieraden, horloges, ringen en meer…. Voor elke gelegenheid hebben we een passend juweel van een sieraad. Of we maken een sieraad op maat, naar uw, ons of gezamenlijk ontwerp.

We komen uit de omgeving en weten daarom hoe belangrijk persoonlijke aandacht en service zijn. We vernieuwen doorlopend onze collectie met de seizoenen mee. Elk bezoek is daarom een verrassing. We doen wat we beloven, daarin zijn we traditioneel.

U bent van harte welkom in onze prachtig en stijlvol ingerichte winkel in het centrum van Waddinxveen. Op afspraak of spontaan.

Met alle liefde,
Jalisa & Dennis

Anne-Beau van Veen

Sinds 1 september is Anne-Beau van Veen verkoopadviseur bij Juweliershuys Van Veen Simons. Anne-Beau is 23 en volgde de Vakschool Schoonhoven, de enige juweliersopleiding in ons land. De afgelopen jaren werkte ze met veel plezier bij verschillende juweliers. Bij Juweliershuys van Veen Simons zet ze nu een volgende stap. Een logische stap omdat eigenaren Dennis en Jalisa haar al heel lang kennen. Anne-Beau liep onder andere in het verleden stage bij hen. Met zijn drieën vormen ze een hecht en goed ingespeeld team dat op alle mogelijke manieren u van dienst wil zijn.

“Mensen gelukkig zien, is het mooiste wat er is”, zegt een enthousiaste Anne-Beau. “Samen met de klant wil ik alles eruit halen om het sieraad of horloge te vinden dat hij of zij zoekt.” Bij Juweliershuys Van Veen Simons krijgt ze veel verantwoordelijkheid. Zo adviseert en begeleidt ze een klant die van de antieke juwelen van haar overleden moeder een nieuw sieraad wil laten maken.

Samen met de klant maakt Anne-Beau een schets die ze bespreekt ze met een van de eigen goudsmeden. “Een eigentijds sieraad met behoud van de grote emotionele waarde, mooier kan het niet!”

Anne-Beau is trots op de unieke collectie van Juweliershuys Van Veen Simons. “Die we met liefde en vakmanschap aan de klanten tonen”. Ze is elke dag in de winkel te vinden en nu al een vertrouwd gezicht.