Over ons

Wij zijn Jalisa van Veen en Dennis Simons, eigenaren van Juweliershuys Van Veen Simons in het hartje van Waddinxveen nabij Gouda aan de zuidwest-kant van het groene hart van Nederland. Als enthousiast echtpaar werken we allebei al jaren in het juweliersvak en houden we van mooie sieraden, stijlvolle horloges en sierlijke edelstenen en diamanten. Maar bovenal houden we van mensen en maken we hen graag blij!

In maart 2021 openden we onze gloednieuwe juwelierszaak in het hart van Waddinxveen. Daarmee kwam onze grote droom uit: een eigen bedrijf. We vinden het geweldig om met passie en vol overgave de inwoners van Waddinxveen en omstreken van dienst te mogen zijn. De winkel is van ons, maar net zo goed van u, onze klanten. We willen er voor u zijn en met trots tonen we u graag onze uitgebreide en unieke collectie sieraden, horloges, ringen en meer…. Voor elke gelegenheid hebben we een passend juweel van een sieraad. Of we maken een sieraad op maat, naar uw, ons of gezamenlijk ontwerp.

We komen uit de omgeving en weten daarom hoe belangrijk persoonlijke aandacht en service zijn. We vernieuwen doorlopend onze collectie met de seizoenen mee. Elk bezoek is daarom een verrassing. We doen wat we beloven, daarin zijn we traditioneel.

U bent van harte welkom in onze prachtig en stijlvol ingerichte winkel in het centrum van Waddinxveen. Op afspraak of spontaan.

Met alle liefde,
Jalisa & Dennis

 

Profielfoto van Anne-Beau van Veen

Anne-Beau van Veen

Sinds 1 september 2021 is Anne-Beau van Veen verkoopadviseur bij Juweliershuys Van Veen Simons. Anne-Beau volgde de Vakschool Schoonhoven, de enige juweliersopleiding in ons land. De afgelopen jaren werkte ze met veel plezier bij verschillende juweliers. Bij Juweliershuys van Veen Simons zet ze nu een volgende stap. Een logische stap omdat eigenaren Dennis en Jalisa haar al heel lang kennen. Anne-Beau liep onder andere in het verleden stage bij hen. Met zijn drieën vormen ze een hecht en goed ingespeeld team dat op alle mogelijke manieren u van dienst wil zijn.

“Mensen gelukkig zien, is het mooiste wat er is”, zegt een enthousiaste Anne-Beau. “Samen met de klant wil ik alles eruit halen om het sieraad of horloge te vinden dat hij of zij zoekt.” Bij Juweliershuys Van Veen Simons krijgt ze veel verantwoordelijkheid. Zo adviseert en begeleidt ze een klant die van de antieke juwelen van haar overleden moeder een nieuw sieraad wil laten maken.

Samen met de klant maakt Anne-Beau een schets die ze bespreekt ze met een van de eigen goudsmeden. “Een eigentijds sieraad met behoud van de grote emotionele waarde, mooier kan het niet!”

Anne-Beau is trots op de unieke collectie van Juweliershuys Van Veen Simons. “Die we met liefde en vakmanschap aan de klanten tonen”. Ze is elke dag in de winkel te vinden en nu al een vertrouwd gezicht.

Twan van der Laak

Twan van der Laak heeft altijd al een fascinatie voor tijd, horloges en edelstenen. Op 1 augustus 2023 begon hij zijn droombaan bij Juweliershuys van Veen Simons. Hij heeft zijn passie geperfectioneerd door de vakschool in Schoonhoven te volgen, waar hij alles leerde over de kunst van juwelen en horloges.

Twan is vooral gefascineerd door de Seiko Pressage-serie. Elke dag verwelkomde hij klanten met een glimlach en oprechte interesse. Hij luisterd aandachtig naar hun wensen en stelde vragen om hun stijl te begrijpen. Op een dag ontmoette hij een jongen die een bijzonder horloge zocht voor zijn eind examen. Hij kreeg dit van zijn ouders .Ze zochten een symbolisch horloge.

Twan liet hen een prachtig Seiko Pressage-horloge zien met een verfijnde wijzerplaat.

Twan weet dat hij niet alleen horloges houdt, maar ook kostbare herinneringen creëerd met sieraden. Voor hem was zijn werk bij Juweliershuys van Veen Simons een manier om zijn passie te delen en anderen te helpen de tijd te waarderen, één horloge tegelijk.

Profielfoto van Reina Droppert

Reina Droppert

Reina is een ambitieuze tweedejaars student aan de vakschool, gepassioneerd door bijzondere sieraden en edelstenen. Haar ogen lichtten op bij het zien van unieke ontwerpen en zeldzame stenen. Ze droomde ervan om de geheimen van deze schatten te ontrafelen en er meer over te leren.

Gelukkig kreeg Reina de kans om haar droom te vervullen toen ze stage begon te lopen bij Juweliershuys van Veen Simons in Waddinxveen. Het voelde als een stap in de goede richting, een kans om in de praktijk te leren en te groeien. Het moment dat ze de winkel binnenstapte, wist ze dat ze hier op haar plek was.

Reina voelde zich meteen welkom in het team. Haar collega’s deelden haar passie voor sieraden en edelstenen en waren bereid om hun kennis met haar te delen. Ze kreeg de kans om de verschillende aspecten van de juweliersbranche te verkennen, van het identificeren van edelstenen tot het assisteren van klanten bij het vinden van het perfecte sieraad.

Tijdens haar stageperiode van ongeveer 3 maanden, ontdekt Reina nu al dat ze niet alleen haar kennis verbreedt, maar ook groeid als persoon. Ze is zelfverzekerder in haar adviezen aan klanten en begint te begrijpen wat er nodig is om in de juweliersbranche te excelleren.

Reina’s droom om meer te leren over bijzondere sieraden en edelstenen krijgt bij Juweliershuys van Veen Simons vleugels. Ze besefte dat dit niet zomaar een stage is, maar een kans om haar passie om te zetten in een veelbelovende carrière. Reina voelde zich al als een deel van het team en weet dat haar reis in de wereld van juwelen en edelstenen pas net begonnen is.