Service

Met onze service willen we laten zien dat het om u draait. Juweliershuys Van Veen Simons neemt alle tijd om uw wensen te bespreken. We luisteren naar u en helpen graag. En laten natuurlijk met plezier onze uitgebreide en bijzondere collectie zien. Of het nu om een schitterend collier of een opvallend horloge gaat, ringen, oorbellen of armbanden.

Reparaties

We tonen in ons eigen atelier met liefde onze vakmanschap. We repareren onzichtbaar uw beschadigde sieraad, waardoor u het weer met trots kunt dragen. We herstellen een haperend horloge, dat daarna als een zonnetje loopt. U bent van harte welkom in ons atelier waar u met eigen ogen kunt zien hoe de ambachtslieden van Juweliershuys Van Veen Simons toveren met het materiaal.

Schoonmaken

Sieraden kunnen na verloop van tijd verweren of vuil worden. Laat het schoonmaken dan over aan Juweliershuys Van Veen Simons. Wij doen dit zorgvuldig en vakkundig, met respect voor het juweel. Dat u daarna weer voor jaren kunt dragen. Niet van de oorspronkelijke staat te onderscheiden.

Batterijen

Met plezier en gemak vervangen wij het batterijtje in uw horloge. Klaar terwijl u wacht. Onze batterijen zijn kwikvrij en duurzaam.

Graveren

Wanneer u trouwringen of verlovingsringen bij ons koopt, kunt u het graveren als service beschouwen. Maar ook bestaande sieraden, gedenksieraden of horloges graveren we met plezier. Het is zelfs mogelijk uw vingerafdruk aan te brengen!

Inkoop (oud) goud en zilver)

U heeft een oud gouden of zilveren sieraad, maar het is misschien beschadigd of niet meer van deze tijd. De ring of de halsketting ligt in de kast of een juwelenkistje te wachten op andere tijden, maar verdient een beter lot! Wat zijn dan de mogelijkheden?

Samen met u kunnen wij bekijken of het oude sieraad een nieuwe vorm of functie kan krijgen. Zo kan een ketting veranderen in een armbandje of een oorbel worden verwerkt in een hanger. Waardoor het weer verrassend eigentijds is en u het met liefde draagt. Een meer radicale oplossing is om het sieraad om te smelten en met het oude goud of zilver een compleet nieuw juweel van te maken. Naar uw eigen ontwerp, dat van ons of van ons samen! En de symbolische waarde van het oude edelmetaal niet verloren gaat.

En ten slotte nemen wij ook oud goud of zilver in. U krijgt van ons de waarde in contant geld uitbetaald. Of u kiest voor een tegoedbon van Juweliershuys Van Veen Simons die natuurlijk een hogere waarde vertegenwoordigt. In overleg kopen we ook luxe horloges in.

Wij houden elke dag de koersen bij van de edelmetalen: goud, zilver, ook in munten en baren. De inkoopprijzen veranderen bijna elke dag en wij tonen ze in alle openheid. Want we willen fair handelen, eerlijk naar u en onszelf.

Graag tot zien bij Juweliershuys Van Veen Simons in het centrum van Waddinxveen aan het Koningin Wilhelminaplein nummer 43.