Service

Met onze service willen we laten zien dat het om u draait. Juweliershuys Van Veen Simons neemt alle tijd om uw wensen te bespreken. We luisteren naar u en helpen graag. En laten natuurlijk met plezier onze uitgebreide en bijzondere collectie zien. Of het nu om een schitterend collier of een opvallend horloge gaat, ringen, oorbellen of armbanden. Onze service is gericht op u en uw wensen.

Direct een afspraak maken? Dat kan middels het volgende contactformulier.

Reparaties

We tonen in ons eigen atelier met liefde onze vakmanschap. We repareren onzichtbaar uw beschadigde sieraad, waardoor u het weer met trots kunt dragen. We herstellen een haperend horloge, dat daarna als een zonnetje loopt. U bent van harte welkom in ons atelier waar u met eigen ogen kunt zien hoe de ambachtslieden van Juweliershuys Van Veen Simons toveren met het materiaal. Onze ambachtslieden zijn ware kunstenaars.

Schoonmaken

Sieraden kunnen na verloop van tijd verweren of vuil worden. Laat het schoonmaken dan over aan Juweliershuys Van Veen Simons. Wij doen dit zorgvuldig en vakkundig, met respect voor het juweel. Dat u daarna weer voor jaren kunt dragen. Niet van de oorspronkelijke staat te onderscheiden.We doen dit zorgvuldig en vakkundig, met respect voor het juweel of uw kostbare horloge.

Batterijen

Met plezier en gemak vervangen wij het batterijtje in uw horloge. Klaar terwijl u wacht. Onze batterijen zijn kwikvrij en duurzaam.Deze zijn van het gerenomeerde merk Seiko welke wij 100% anti lek garantie geven. door deze duurzaamheid zijn ze beter milieu afbreekbaar en dragen wij op een ecologische manier een steentje bij.

Graveren

Wanneer u trouwringen of verlovingsringen bij ons koopt, kunt u het graveren als service beschouwen. Maar ook bestaande sieraden, gedenksieraden of horloges graveren we met plezier. Het is zelfs mogelijk uw vingerafdruk aan te brengen!

Inkoop (oud) goud en zilver)

U heeft een oud gouden of zilveren sieraad, maar het is misschien beschadigd of niet meer van deze tijd. De ring of de halsketting ligt in de kast of een juwelenkistje te wachten op andere tijden, maar verdient een beter lot! Wat zijn dan de mogelijkheden?

Samen met u kunnen wij bekijken of het oude sieraad een nieuwe vorm of functie kan krijgen. Zo kan een ketting veranderen in een armbandje of een oorbel worden verwerkt in een hanger. Waardoor het weer verrassend eigentijds is en u het met liefde draagt. Een meer radicale oplossing is om het sieraad om te smelten en met het oude goud of zilver een compleet nieuw juweel van te maken. Naar uw eigen ontwerp, dat van ons of van ons samen! En de symbolische waarde van het oude edelmetaal niet verloren gaat.

En ten slotte nemen wij ook oud goud of zilver in. U krijgt van ons de waarde in contant geld uitbetaald. Of u kiest voor een tegoedbon van Juweliershuys Van Veen Simons die natuurlijk een hogere waarde vertegenwoordigt. In overleg kopen we ook luxe horloges in.

Wij houden elke dag de koersen bij van de edelmetalen: goud, zilver, ook in munten en baren. De inkoopprijzen veranderen bijna elke dag en wij tonen ze in alle openheid. Want we willen fair handelen, eerlijk naar u en onszelf.

Onderhoud voor uw mechanische horloge.

Bij Juweliershuys Van Veen Simons begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om uw kostbare horloges goed te onderhouden. Of u nu een horloge uit het hogere segment heeft of een meer gemiddeld geprijsd exemplaar, bij ons bent u aan het juiste adres voor professioneel onderhoud.

Waarom is onderhoud van uw horloge zo belangrijk? Vooral bij mechanische horloges is het cruciaal om deze regelmatig te laten nakijken en smeren. De complexe mechanismen en kleine onderdelen van deze horloges vereisen deskundig onderhoud om de goede werking te garanderen. Bovendien vermindert regelmatig onderhoud de kans op slijtage en defecten, waardoor u langer van uw horloge kunt genieten.

Bij Juweliershuys Van Veen Simons hebben we de expertise en de juiste tools om uw horloges in topconditie te houden. Onze vakkundige horlogemakers zorgen voor een grondige reiniging, smeren de bewegende delen en voeren indien nodig reparaties uit. U kunt erop vertrouwen dat uw horloge bij ons in goede handen is.

Bij een full service of algehele interventie van een Rolex ,Tag Heuer, Omega of Breitling horloge worden verschillende stappen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het horloge goed functioneert en er goed uitziet.

van de meeste High end horlogemerken zijn wij official service partner.

Typisch omvat een full service of algehele interventie de volgende stappen:

  1. Demontage: Het horloge wordt volledig uit elkaar gehaald om de verschillende componenten te kunnen reinigen en inspecteren.
  2. Reiniging: De verschillende componenten worden grondig gereinigd om vuil, stof en andere verontreinigingen te verwijderen.
  3. Vervanging van onderdelen: Indien nodig worden onderdelen vervangen om ervoor te zorgen dat het horloge goed blijft werken.
  4. Smering: De verschillende bewegende onderdelen van het horloge worden opnieuw gesmeerd om ervoor te zorgen dat het soepel blijft lopen.
  5. Kalibratie: Het horloge wordt opnieuw gekalibreerd om ervoor te zorgen dat het de juiste tijd blijft aangeven.
  6. Testen: Ten slotte wordt het horloge getest om ervoor te zorgen dat het goed functioneert voordat het teruggegeven wordt aan de eigenaar.

De exacte stappen en procedures kunnen variëren afhankelijk van het type horloge en de specifieke behoeften van het horloge.

Of u nu een Rolex, Omega, Tag Heuer of ander topmerk draagt, of een horloge uit een iets lager prijssegment, kom gerust bij ons langs voor professioneel onderhoud. Zo kunt u met een gerust hart blijven genieten van uw kostbare bezit. Maak vandaag nog een afspraak bij Juweliershuys Van Veen Simons.

Graag tot zien bij Juweliershuys Van Veen Simons in het centrum van Waddinxveen aan het Koningin Wilhelminaplein nummer 43.