Gaatjes prikken

Gaatjes prikken bij kinderen vanaf 5 jaar: alles wat je moet weten

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, ook als het gaat om het laten prikken van gaatjes in de oren. Bij JuweliersHuys van Veen Simons begrijpen we dat als geen ander en daarom bieden wij professionele en veilige oorpiercing voor kinderen vanaf 5 jaar. En dat allemaal met de grootste collectie prikoorbellen van de regio Waddinxveen, Moerkapelle, Boskoop, Zevenhuizen en omstreken. Wij prikken met het merk STUDEX® , wat bekend staat om hun hoogwaardige en veilige producten.

Maak direct een afspraak in onze winkel.

 

Maar waar moet je allemaal op letten als je gaatjes laat prikken bij je kind? Hieronder hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet:

  • Leeftijd: Bij JuweliersHuys van Veen Simons kunnen we kinderen vanaf 5 jaar prikken. Dit komt omdat de oren van kinderen na deze leeftijd voldoende ontwikkeld zijn om een gaatje te kunnen helen.

 

  •  Voorbereiding: Het is belangrijk om je kind goed voor te bereiden op het prikken van gaatjes. Leg uit wat er gaat gebeuren en wat hij of zij kan verwachten. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat je kind goed uitgerust en gevoed is.

 

  •  Hygiëne: Bij JuweliersHuys van Veen Simons werken we volgens strikte hygiënevoorschriften. We maken gebruik van het merk STUDEX®, dat bekend staat om hun veilige en hygiënische producten. Onze piercers maken gebruik van steriele materialen om ervoor te zorgen dat het prikken van gaatjes zo veilig mogelijk verloopt.

 

  • Nazorg: Na het prikken van gaatjes is het belangrijk om de oren van je kind goed schoon te houden en te verzorgen. We geven je graag advies over de juiste nazorg en producten om te gebruiken.

 

  •  Prijzen: de prijzen variëren in welke oorbellen u of uw kind kiest. de vanaf prijs is €25,-.De oorbellen zijn er ook in verschillende designs voor kinderen zoals bloemetjes, magische eenhoorns of kleurrijke vlinders. ook in 14 kt goud en Titanium.

Enkel het beste voor je kind

Bij JuweliersHuys van Veen Simons begrijpen we dat het laten prikken van gaatjes een spannende gebeurtenis kan zijn voor kinderen. Daarom zorgen we ervoor dat het proces zo comfortabel en veilig mogelijk verloopt. Maak vandaag nog een afspraak bij onze winkel in Waddinxveen en ontdek zelf waarom wij de beste keuze zijn voor het prikken van gaatjes.

 

bekijk hier ons 12 stappenplan