Kraam cadeau’s

Kinderbestek en servies

Het leukste kinderbestek en servies vind je bij het Juweliershuys van Veen Simons. Nijntje, Puk van de Petteflet, voetbal, boerderijdieren , safariedieren huisdieren, voertuigen, voor alle pas geboren jongens en meisjes!

Het aantal thema’s binnen de collectie is groot. Alle bestekjes zijn gemaakt van 18/10 RVS dat geschikt is voor de vaatwasser. Wel zo handig. De kleurrijke verpakking maakt de bestekjes nóg leuker om te geven en te krijgen.

ook kunnen wij dit voorzien van een gepersonaliseerde gravure voor u. Dit allemaal in onze winkel. Heeft u vragen? Neem contact met ons op per Whatsapp , telefoon of per e-mail.

 

 

 

Hieronder een aantal voorbeelden, in onze winkel hebben wij een groter en breder aanbod.

 

Spaarpot in de vorm van een brandweerwagen. De spaarpot is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. De spaarpot kan gegraveerd worden, wat het een persoonlijk (geboorte)cadeau maakt.

 

 

 

 

Spaarot Unicorn, zilver kleur

Gek op unicorns en op zoek naar een originele spaarpot? Dan is deze spaarpot van Zilverstad een echte musthave! De spaarpot in vorm van een eenhoorn staat leuk op een plank in de slaapkamer en zal goed voor de spaarcenten zorgen. Aan de onderzijde van de unicorn zit een sluiter die door een draaibeweging open en gesloten kan worden. De spaarpot is onderhoudsvrij, poetsen is niet nodig

 

 

 

Eten wordt nog leuker met dit kindercouvert met boerderijdieren. De koe, het varken, het schaapje en de kip zorgen voor een feestje aan tafel. Het 4-delige bestekje is vervaardigd uit 18/10 RVS en kan in de vaatwasser.  Leuk als kraam- of verjaardagscadeau.

 

Populaire 4-delige bestekset van het wereldberoemde konijntje nijntje, getekend door Dick Bruna. Op ieder bestekonderdeel staat de afbeelding van nijntje. Omdat het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS kan het in de vaatwasser. De bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd.

 

 

 

Leuke cadeauset van het bekende konijntje nijntje bestaande uit een roestvrijstalen bestekje en een voorleesboekje. Het thema is voertuigen en op het bestek zien we een boot, trein, auto en vliegtuig terug. Het boekje in de set heet ‘nijntjes voertuigen’ en leert kinderen op een leuke manier kennismaken met alles wat rijdt, vliegt en vaart.

 

Kinderbestek van hoogwaardig 18/10 RVS met afbeeldingen van dinosaurussen. De set is vaatwasmachinebestendig en bestaat uit een vork, mes, lepel en paplepeltje. De eerste hapjes waren nog nooit zo leuk!