Reparaties

In het eigen atelier van Juweliershuys Van Veen Simons repareren we met toewijding uw sieraden en horloges. We weten hoeveel ze voor u persoonlijk betekenen en behandelen de juwelen met de grootste zorg. Onze deskundige horlogemakers zorgen ervoor dat uw horloge weer feilloos de tijd aangeeft. Het vakmanschap van onze ambachtelijke edelsmeden staat ervoor garant dat uw ring, halssieraad, armband of oorbellen weer in perfecte staat glanzen. Onzichtbaar hersteld. Zodat u ze met trots kunt dragen.

We doen meer dan repareren alleen. We adviseren u graag over het beste onderhoud van uw sieraden. En we maken met plezier een oud collier waarvan een schakel ontbreekt verrassend volledig. Verweerde ringen geven we een nieuw leven. We werken met moderne apparatuur en instrumenten, waarbij onze liefde voor het vak voorop staat.

Kom het met eigen ogen bekijken. U bent van harte welkom in het atelier van Juweliershuys Van Veen Simons waar u kunt zien hoe onze ambachtslieden toveren met het materiaal. Maak daarvoor een afspraak middels ons contactformulier of bel direct om een afspraak te maken, ons telefoonnummer: 0182 20 32 96whatsapp_juweliershuys
U kunt ook contact opnemen via Whatsapp: 0182-2032 96.

Om u alvast een voorproefje te geven ziet u hieronder enkele reparaties en renovaties van bijvoorbeeld oud goud naar een prachtig nieuw sieraad of gedenksieraad.
Verschuif per fotocombinatie de balk naar links/rechts om de situatie van voor en na de reparatie/renovatie te bekijken.

Een afspraak maken voor de reparatie van uw sieraad? Plan deze dan middels het volgende contactformulier.