Maatwerk

U wilt een sieraad naar eigen ontwerp. Wij – Dennis Simons, Jalisa van Veen, Anne-Beau van Veen en vijf collega-goudsmeden – denken dan met veel plezier en vol passie met u mee. We zijn creatief en ervaren in het bedenken en maken van unieke concepten. Wij luisteren zorgvuldig naar uw ideeën waarna u onze suggesties en adviezen mag verwachten. Met maatwerk is bijna alles mogelijk.

We doen dat in ons eigen atelier, waar u zelf kunt zien hoe ambachtelijk en vernuftig we werken. Het hoeft overigens niet beslist om nieuwe sieraden te gaan. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de trouwringen van (groot)ouders te gebruiken in een nieuw ontwerp. Op die manier zet je de trouw van eerdere generaties voort. Met veel liefde maken we ook een ingetogen ashanger om een overleden naaste te gedenken.

Bij elke gelegenheid is een sieraad naar eigen ontwerp denkbaar. Uniek en van grote waarde. Voor nu en voor altijd.

Juweliershuys Van Veen Simons helpt u graag verder met authentiek maatwerk. Heeft u vragen? Schroom niet, bel 0182 20 32 96 of loop gerust binnen in onze prachtige ruime en rolstoelvriendelijke winkel aan het Koningin Wilhelminaplein 43 in het centrum van Waddinxveen. Wilt u zeker weten dat we u direct van dienst kunnen zijn? Maak dan een afspraak in onze winkel.