Citizen

Waarom noem je een horloge ‘citizen’, burger? Is er geen sprankelender naam voor een kwaliteitsproduct? Het verhaal hierachter speelde zich af in 1924. Toen slaagde een Japanse horlogemaker erin om een precisiehorloge te maken dat betaalbaar was voor het publiek, voor de gewone burger. De burgemeester van Tokio kon dit wel waarderen. Hij noemde het horloge ‘Citizen’.

Een eeuw later staat dit merk voor precisie, betrouwbaarheid en vernieuwing. Citizen-horloges worden wereldwijd verkocht en zo ook bij Juweliershuys Van Veen Simons. Voor het moois dat u krijgt, hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. De service die we met het merk mogen bieden, sluit perfect aan op de service die wij graag aan u geven. Het is boeiend om te zien hoe graag de Japanse makers hun product nóg beter willen maken. Het aanbod wordt daarmee alleen maar groter.

Horloges om mee te duiken, horloges die op licht lopen, horloges die uitzonderlijk plat zijn: u vindt ze in ons Citizen-assortiment. Door de tijd heen is Citizen het onafhankelijke, betrouwbare horlogemerk gebleven voor een breed publiek. Daarom verkopen wij bij Juweliershuys Van Veen Simons graag een Citizen-horloge.

Meer weten over Citizen horloges, kom dan langs bij Juweliershuys Van Veen Simons in het hart van Waddinxveen of, bekijk de website (opent in nieuw venster).