Golden Friday

 

Op 24 november bieden winkels megakortingen aan. Een buitenkansje voor heel veel mensen, zou je denken. En toch doen wij daar niet in mee. Dat vraagt om uitleg.

Als je bij Juweliershuys Van Veen Simons iets moois koopt, heeft dat met het hart te maken. Je koopt een ring, omdat die in jou een bepaald gevoel wakker maakt. Omdat het sieraad symbool wordt voor dat gevoel. Wie vooral voor zo min mogelijk geld iets wil kopen, doet dat uit berekening, met het hoofd.

Toch gaan we niet zomaar aan Black Friday voorbij. 24 en 25 november is in onze winkel Golden Friday. Als je deze dagen bij ons wat koopt, gaat 12% procent naar Stichting kansarme kinderen in Nederland die kinderen een gelukkiger leven wil geven. Daarvan gaat óns hart sneller kloppen. Dat van jou ook? Voor ons is dit veel meer waard dan welke megakorting dan ook.

Doe je mee? Kom gezellig bij ons langs op Golden Friday. En als die ring, dat collier of welk sieraad dan ook écht voor jou bedoeld is, voel je het. Volg je hart. Alles met liefde.

Met hartelijke groet,

Jalisa en Dennis van Veen Simons