Georg Jensen

Georg Jensen is al jaren een begrip in de juweliershuizen. Dit merk ontwerpt prachtige sieraden. Creativiteit en deskundig vakmanschap leiden samen tot verrassende oorbellen, armbanden, hangers en ringen. U kunt kiezen tussen sterling zilver en 18-karaat goud, al dan niet ingelegd met diamanten.

Met een sieraad of juweel van Georg Jensen geeft u een geschenk dat een leven lang meegaat. Sterker nog, dat met veel emotionele waarde op volgende generaties zal overgaan. Die meerwaarde hebben ook de horloges van Georg Jensen. Die wilt u niet alleen hebben om de tijd af te lezen. Die wilt u nog méér hebben, omdat het horloge van uw keuze ook iets zegt over uw persoonlijkheid.

Het assortiment van Georg Jensen is breed en veelzijdig: er is licht een horloge dat past bij uw stijl en persoonlijkheid. Laat u adviseren door de professionals van Juweliershuys Van Veen Simons.

Meer weten over Georg Jensen, kom dan langs bij Juweliershuys Van Veen Simons in het hart van Waddinxveen of, bekijk de website (opent in nieuw venster).