Pandora

Pandora is weer terug in Waddinxveen!

Wij mogen ons officieel benomen tot een van de Pandora Verkooppunten.

Pandora begon in 2000 met het ontwerpen van bedels. Iedere bedel wordt ontworpen om daarmee het persoonlijke verhaal van de drager te vertellen. Inmiddels is het assortiment van Pandora uitgebreid met armbanden, ringen, oorbellen en kettingen, alle gemaakt van een fijne kwaliteit goud of zilver.

Maar nog steeds kunt u de sieraden helemaal persoonlijk samenstellen. U kunt daarmee uw eigen verhaal vertellen en het verhaal van uw liefde. Pandora-sieraden zoals de beroemde bedels kunnen wij extra persoonlijk maken door daarin uw tekst te graveren of door de as van uw overleden geliefde daarin te verwerken.

Wij prijzen ons bij Juweliershuys Van Veen Simons gelukkig dat wij een van de weinige juweliers zijn – buiten de eigen Pandora-stores – die sieraden van dit merk in one winkel in Waddinxveen mogen verkopen. En voor u als klant heeft Pandora een aantrekkelijk spaarsysteem.

Meer weten over Pandora, kom dan langs bij Juweliershuys Van Veen Simons in het hart van Waddinxveen of, bekijk de website (opent in nieuw venster).