Qlock two

‘Hoe laat is het?’ ‘Kwart over vijf.’ Zo vragen we elkaar naar de tijd. De twee ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk van Qlock two zijn altijd geïntrigeerd geweest naar tijd. Zij hebben een klok ontworpen die de tijd presenteert zoals mensen daarover praten. Gewoon: in woorden. Niks 17.15. Op een vlak en vierkant horlogescherm lichten woorden op: kwart over vijf.

Welkom bij JuweliersHuys van Veen, waar we een tijdloos meesterwerk van vakmanschap en elegantie presenteren: de handgemaakte Qlocktwo klok van Biegert & Funk, trots geproduceerd in Duitsland sinds 2010.

 

De Qlocktwo klok is meer dan alleen een tijdwaarnemer; het is een waar kunstwerk dat elke ruimte, van kantoor tot huiskamer, verrijkt. Een klassieker die zijn waarde behoudt en een symbool van de toekomstige tijd. Ontworpen door de briljante geesten van Marco Biegert & Andreas Funk, heeft dit meesterwerk al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de befaamde Red Dot Design Award!

 

Bij het creëren van dit unieke ontwerp ontstond een amusante discussie over de beginwoorden “het is.” De ene vond dat het strakker zou zijn zonder die woorden, terwijl de ander het als essentieel beschouwde. Uiteindelijk is dit opgelost door het instelbaar te maken, waarbij “het is” altijd wordt vermeld op het hele en halve uur.

 

De woordklok van de Qlocktwo toont de tijd in blokken van 5 minuten, terwijl de overige minuten subtiel worden weergegeven op de hoeken met lichtpunten.

 

Onze collectie Qlocktwo klokken biedt verschillende maten om aan elke behoefte te voldoen: Qlocktwo Touch 13X13 cm, Qlocktwo Classic 45×45 cm en de majestueuze Qlocktwo Large 90X90 cm en Qlocktwo 180 180X180 cm.

 

De Qlocktwo’s zijn voorzien van diverse frontcovers, vervaardigd uit staal of lijsteen. Dankzij magneten op de hoekpunten zijn deze frontplaten eenvoudig uit te wisselen, waardoor u uw interieur steeds weer een frisse uitstraling kunt geven.

 

Kies uit een scala aan prachtige stalen platen, waaronder geborsteld stainless-steel, gepoedercoat stalen Black Pepper, Red Pepper en White Pepper. De gepoedercoate varianten stralen in hun matte glans!

 

Ontdek ook onze exclusieve Qlocktwo Creator’s Edition, zoals de Qlocktwo Creator’s Edition Platinum. Of bewonder de unieke Qlocktwo Creator’s Edition Roest, gemaakt van cortenstaal dat met zorg in een zuurbad is behandeld, waarbij het roestproces maar liefst zeven keer wordt herhaald om een betoverend patina te creëren. Voor een vleugje luxe hebben we de Qlocktwo Creator’s Edition Gold, verguld met 24-karaats bladgoud. En voor een industriële charme is er de Qlocktwo Raw Iron, waarbij de stalen plaat met precisie in hete olie wordt behandeld.

 

Laat u verleiden door onze Glintscape Creator’s Edition, een prachtige aanvulling op de Qlocktwo Metamorphite, vervaardigd uit sfeervolle lijsteen.

 

Onze Qlocktwo klokken zijn beschikbaar in maar liefst negentien talen, waaronder Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Turks en Arabisch. De platen zijn eenvoudig uitwisselbaar, zodat u moeiteloos kunt schakelen tussen talen. Er zijn echter uitzonderingen, zoals bij de Qlocktwo Arabisch, waarop geen andere taal kan worden ingesteld dan Arabisch zelf!

 

U ontvangt de Qlocktwo klok met een strak plexi blok, waardoor u de klok ook als prachtig tafelmodel kunt gebruiken. De helderheid van de LED-verlichting is instelbaar, en wanneer de avond valt, past de klok zich automatisch aan en neemt de lichtintensiteit geleidelijk af.

 

Ontdek onze nieuwste versie, de QT4, waarbij taal en tijd eenvoudig kunnen worden ingesteld via een app op uw smartphone. De app is compatibel met zowel Android als IOS en werd gelanceerd in juni 2016.

 

Wacht niet langer en verrijk uw leven met de tijdloze pracht van JuweliersHuys van Veen en de verfijnde Qlocktwo klokken, verkrijgbaar in een breed scala aan talen om wereldwijd te kunnen genieten van deze unieke meesterwerken!

Meer weten over Qlock two, kom dan langs bij Juweliershuys Van Veen Simons in het hart van Waddinxveen of, bekijk de website (opent in nieuw venster).