Qlock two

‘Hoe laat is het?’ ‘Kwart over vijf.’ Zo vragen we elkaar naar de tijd. De twee ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk van Qlock two zijn altijd geïntrigeerd geweest naar tijd. Zij hebben een klok ontworpen die de tijd presenteert zoals mensen daarover praten. Gewoon: in woorden. Niks 17.15. Op een vlak en vierkant horlogescherm lichten woorden op: kwart over vijf.

Een Qlock two-horloge is een kunstwerk. Met de hand gemaakt in Zwitserland. Wil je weten hoe laat het is? Met één druk op de knop van je horloge lees je die af. Zonder in je hoofd het bruggetje te hoeven slaan van cijfers naar woorden. En daarmee rustgevend.

We laten bij Juweliershuys Van Veen Simons de Qlock two graag aan u zien als u op zoek bent naar een bijzonder horloge. Marco Biegert en Andreas Funk hebben trouwens ook wandklokken gemaakt in een prachtig design, waarin u ook weer de tijd in woorden leest.

Meer weten over Qlock two, kom dan langs bij Juweliershuys Van Veen Simons in het hart van Waddinxveen of, bekijk de website (opent in nieuw venster).