Tedora Bellini for kids

Welkom bij Juweliershuys van Veen Simons, dé bestemming voor het nieuwe merk Tedora Bellini for Kids. We zijn verheugd om dit betoverende merk aan te bieden, dat het perfecte cadeau en spaarsysteem biedt voor kinderen die dol zijn op sieraden.

Tedora Bellini for Kids is een verzameling van prachtige, echt zilveren bedels met levendige emaille en schitterende zirkonia’s. Deze schattige en kleurrijke bedels zijn ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hen te inspireren om hun eigen unieke stijl te ontdekken.

Onze collectie biedt een breed scala aan bedels die passen bij elke persoonlijkheid en interesse. Of het nu gaat om dierenliefhebbers, sportfanaten, avonturiers of prinsessen, er is een bedel voor elk kind. Bovendien groeit het assortiment voortdurend, zodat er altijd iets nieuws en opwindends te ontdekken is.

Wat Tedora Bellini for Kids echt bijzonder maakt, is het spaarsysteem. Elk kind kan een persoonlijke armband samenstellen en zijn of haar collectie bedels laten groeien naarmate ze nieuwe mijlpalen bereiken, avonturen beleven of speciale momenten vieren. Het is niet alleen een prachtige manier om herinneringen vast te leggen, maar ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden.

Bij Juweliershuys van Veen Simons staan we klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte bedels voor uw kind. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om advies te geven en ervoor te zorgen dat elk stuk een blijvende herinnering wordt.

Ontdek de magie van Tedora Bellini for Kids en geef uw kind een sieraad dat niet alleen mooi is, maar ook een bron van vreugde en betekenis zal zijn. Bezoek onze winkel en begin vandaag nog met het opbouwen van een unieke en persoonlijke collectie!

 

Speciaal voor jonge dames heeft Bellini een grote collectie met kleine zilveren (925 zilver) bedels ontworpen. De Bellini collectie is de kindervariant van de bekende bedelarmbanden zoals Trollbeads, Pandora en Tedora. De Bellini armbanden worden dan ook regelmatig “kinder Pandora” of “Kinder Tedora” genoemd. De Bellini bedels zijn echter kleiner dan de bedels voor volwassenen en de armbanden zijn dunner en leverbaar in kleinere maten. Met de Bellini for kids collectie, ontwerpen ook de jonge dames hun eigen bedelarmband!

Basisarmband
De armband vormt de basis voor je eigen persoonlijke sierraad. De zilveren armbanden zijn in diverse maten leverbaar, de maat van de armband is afhankelijk van je polsomtrek en de bedels die je om je armband draagt. De basisregel voor het bepalen van de maat van je armband is je polsomtrek plus 2 tot 2,5 centimeter. Indien je een volle armband hebt, of voornamelijk glasbedels, adviseren we om er een extra centimeter bij op te tellen. Om de maat van de kinder bedelarmband te bepalen, kan de volgende tabel als richtlijn gebruikt worden:

Pols omtrek     Lengte bedelarmband 
tot 11,5 cm 13 cm
11,5 – 12,5 cm 14 cm
12,5 – 13,5 cm 15 cm
13,5 – 14,5 cm 16 cm
14,5 – 15,5 cm 17 cm
15,5 – 16,5 cm 18 cm

Bedels
Als je de lengte van de armband bepaald hebt, kan je deze zelf aanvullen met je favoriete bedels. Met ruim 200 bedels heeft Bellini de grootste bedel collecties voor kinderen. De zilveren bedels (met een zilvergehalte van 925) zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen en thema’s, van alfabet tot  je lievelingsdier, een bedel met een hangertje eraan of toch liever een neutrale fantasie bedel. Naast de zilveren bedels zijn er ook gekleurde bedels afgwerkte met emaille en gekleurde glazen bedels zodat je ook je favoriete kleur in je armband terug kan laten komen.

Stoppers
Bellini heeft een uniek stoppersysteem waarmee je zelf bepaalt op welke plaats je bedels op je armband komen te zitten! De rubberen ring in de stopper zorgt ervoor dat deze niet over de armband gaat schuiven. Door de stopper als laatste om de armband te schuiven, voorkom je de andere bedels van je armband af kun glijden, als je de armband af of om doet! Wij adviseren dan ook om minimaal één stopper per armband te gebruiken.

Tip: Plaats tenminste één stopper op je armband, hiermee voorkom je dat er bedels van je armband afglijden als je de armband af of om doet! Door meerdere stoppers toe te passen kan je gebiedjes op je armband creëeren waartussen je bedels zitten, hierdoor schuiven de bedels minder heen en weer over de armband!