Zinzi

Ze zijn bij Zinzi jong en gek op hun merk. We werken bij Juweliershuys Van Veen Simons al lang met veel plezier met hen samen. Het Nederlandse merk Zinzi staat voor vrouwelijkheid, fun en fashion. De naam is Zuid-Afrikaans. Daar betekent Zinzi: ‘Je ziet er mooi uit!’ Dat wil iedere vrouw horen! De Zinzi-sieraden dragen daar zeker aan bij.

De mensen achter Zinzi willen zilveren en gouden sieraren maken voor vrouwen die houden van betaalbare luxe. Die ‘s morgens wakker worden en denken: ik heb zin in zilver. Zinzi. Deze collectie, geïnspireerd op de nieuwste mode, heeft in onze winkel al heel wat dames laten stralen. En terecht. Want die collectie laat veel lichtvoetige creativiteit zien, gecombineerd met kwaliteit.

Alle sieraden zijn gemaakt van sterling zilver, met een extra rodiumlaagje dat zorgt voor extra glans en beschermt tegen krassen en verkleuren. De gouden sieraden zijn allemaal gemaakt van 14-karaat goud. Krijgt u er al zin in? Bij Juweliershuys Van Veen Simons maken we u graag enthousiast.

Meer weten over Zinzi sieraden, kom dan langs bij Juweliershuys Van Veen Simons in het hart van Waddinxveen of, bekijk dan de website (opent in nieuw venster).