Trouwringen

De mooiste dag van je leven begint bij ons! Trouwringen zijn steeds opnieuw een bewijs van jullie liefde voor elkaar. Ze herinneren jullie voor altijd aan de mooiste dag van je leven. Wij dragen met groot plezier bij aan jullie feest. In onze winkel zijn zitjes, waar we samen in alle rust en privacy jullie wensen bespreken.

Onze trouwringen zijn er in verschillende edelmetalen. Goud, zilver of platina. Met of zonder diamanten. Heel modern of juist tijdloos. Uit de collectie of juist in een eigen, heel persoonlijk en bij jullie passend ontwerp. En trouwringen zijn er in elke prijsklasse, voor iedere portemonnee.

Materiaal

Het type materiaal is iets waarmee wij graag helpen en adviseren bij de aankoop van een trouwringen. Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Denk aan bijvoorbeeld goud, zilver, platina, of een mooie mix van deze materialen.

De metaalsoort bepaalt niet alleen de kleur, maar ook de sterkte van de ring. Ook zijn er verschillende afwerkingen mogelijk, bijvoorbeeld moeten de ringen mat of glanzend zijn.?

Daarnaast is de draagbaarheid van een trouwring net zo belangrijk als het design. Stem je keuze af op andere sieraden die al in het bezit zijn, of aan je dagelijkse activiteiten.

 

Gouden trouwringen

Dit materiaal is erg populair. Zowel de klasse die het uitstraalt, in geelgoud of witgoud en zelfs roségoud, (ook wel roodgoud genoemd) een combinatie noemen wij bi-color of tri-color.

Platina Trouwringen

Platina is een nog zeldzamer edelmetaal dan goud en daarmee ook een stuk kostbaarder. Dit wordt wel versterkt met goud waardoor het 1 van de sterkste edelmetalen is. Dit wordt regelmatig gebruikt voor trouwringen. Wij bieden dit aan in 2 gehaltes. 950e platina is het meest zuiverste en dan ook het meest kosbaarst. Hiernaast hebben wij ook de legering 600e platina. Dit is net zo hard en stevig alleen met minder puur platina. Het grootste voordeel  is dat Platina net als Geelgoud kleurvast is.

Zilveren trouwringen

Dragen jullie meer zilveren sieraden? Dan is dit ook een optie in ons assortiment. Echter is zilver wel vele malen kwetsbaarder en heeft veel sneller de neiging om zwart te worden of te “oxideren”. Dit is natuurlijk snel op te poetsen met een poetsdoek. Zilver slijt wel een stuk sneller als een set gouden ringen.

 

Zijn jullie juist op zoek naar verlovingsringen? Ook deze hebben wij in onze collectie.

Wij zijn ook aangesloten bij “ The Perfect Wedding”  bekijk hier onze pagina op hun site en de ervaringen van klanten.

Kom langs voor een bezoek aan onze winkel in het hart van Waddinxveen en doe alvast inspiratie op voor jullie trouwringen middels de Trouwring Designer, bekijk de link hieronder.